Senorita Make every passion Possible

จากความมุ่งมั่นในการคิดค้น ค้นคว้า และพัฒนาอย่างไม่หยุดยั้งในทุกขั้นตอนของเรา ที่จะค้นหาวัตถุดิบชั้นเลิศจากทั่วทุกมุมโลก ตลอดจนการทดลองรสชาติต่างๆอย่างละเอียดครั้งแล้วครั้งเล่า เพื่อให้ได้กลิ่นและรสชาติอันเป็นเอกลักษณ์ ที่ยังคงความเป็นผลไม้แท้จากธรรมชาติไว้ให้มากที่สุด และนี่ คือ ที่มาของไซรัปคุณภาพระดับพรีเมียมอย่าง “Senorita” ที่ให้กลิ่นหอมละมุน และช่วยชูรสชาติความอร่อยกลมกล่อมให้เครื่องดื่มทุกแก้วที่คุณสร้างสรรค์ ไม่ว่าจะเป็นเมนูกาแฟ สมูทตี้ หรืออิตาเลียนโซดา ให้อร่อยถูกปาก สวยงามตอบทุกความต้องการของผู้บริโภคได้ อย่างดีเยี่ยม และเราจะไม่หยุดอยู่เพียงเท่านี้ เพราะเราเชื่อว่าการไม่หยุดค้นหา จะพาให้เราค้นพบรสชาติใหม่ๆ ที่จะตอบโจทย์ของผู้บริโภคต่อไปในอนาคต ไม่ว่าจะเป็นไซรัปสำหรับเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพที่ให้พลังงานต่ำ หรือเครื่องดื่มสูตรออร์แกนิค…

Senorita Make every passion possible

Ingredient story

เพราะสิ่งที่ดีที่สุด ไม่ได้มาจากความบังเอิญแต่เกิดจากความตั้งใจคัดสรร ค้นหาวัตถุดิบที่เหมาะสม ในฤดูกาลที่ถูกต้องที่สุด ทำเลที่มั่นใจที่สุด ให้ได้ส่วนที่ดีที่สุด เพื่อให้เกิดเป็นไซรัปที่หอมอร่อยมีเอกลักษณ์เฉพาะตัวในทุกกลิ่น ทุกรสชาติ ทุกสิ่งนั้นเกิดขึ้นจากส่วนที่ดีที่สุดที่เราได้ค้นพบ เพื่อสร้างสรรค์เมนูของคุณ ให้สวยงาม โดดเด่น และพร้อมพาคุณสู่อีกขั้นของความสำเร็จที่รอคุณอยู่  ที่นี่...

Vanilla

Selected from genuine vanilla in Bali.  Harvest season is only once a year. Take only 12 bundle vanilla flowers from one tree. Then we wait until it flourishes and extract the vanilla syrup
View product

Hazelnut

Selected from the prime source of this type of bean. They harvest by hand during August which is when they are fully grown.  Then, they carefully select only the full quality grown beans
View product

Caramel

From the best combination of caramel to the next level of Burnt sugar, Caramellic & Buttery, gives us the unique aroma of caramel that is fine and soft with full taste
View product

Mint

Precisely selected from nature and processed with special method that turns it into emulsion. The pepper mint extract blends with the syrup and prolongs the freshness of mint to make it special out of your menu.
View product

Coconut

Young aromatic coconut syrup is famous as the King of Coconut.  We selected young aromatic coconut from all sources in Thailand for the best taste quality.
View product

Passion fruit

For the uniqueness of flavor, we choose the special breed passion fruit which is a hybrid between purple passion fruit and golden passion fruit. The flavor from our choice will be more harmonious sweet rather than sour.
View product

Strawberry

Marshall Strawberry is the classic red berry from Bainbridge Island that is loved by many. There are people seeking to taste it for just once in a lifetime.
View product

Lychee

The emperors’ fruit conquered Chinese history for a long time.  This has proven to be Yang Guifei’s favorite fruit.
View product

Melon

Shizuoka is the perfect place for growing melon. With the right amount of water and the technique that leaves only 1 melon in each one tree to get the concentrated nutrients, the melon we chose has the best flavor for our syrup.
View product

Thai Tea

From the taste of Thailand to ranking 27th on the list of the world’s best drink. Freshly made from black tea, it is sweet and aromatic and guarantees to catch every attention.
View product

Green Tea

The tea leaf has fresh green colour and a less bitter with ‘Umami’ taste. Slowly grind in a room with dry and cold temperature to create the best Matcha.
View product

Creating Success
Together

ต้นทางของความสำเร็จ เริ่มต้นจากสิ่งที่ดีที่สุด และสามารถพิสูจน์ได้ด้วยตัวเอง ด้วยคุณภาพไซรัประดับพรีเมียมหลากหลายรสชาติ ซึ่งคัดสรรจากวัตถุดิบที่ดีที่สุด เพื่อให้คุณได้นำไปสร้างสรรค์รสชาติใหม่ๆ เฉพาะตัว สู่ความสำเร็จอย่างที่คุณฝันไว้

keep in touch

เพราะเราเชื่อว่า ทุกความใฝ่ฝันเป็นไปได้
ที่นี่...ไซรัปของเรา จะเติมเต็มทุกรสชาติความสำเร็จให้กับคุณ
ติดต่อเรา...

CART
There are no products in the cart!
Subtotal
THB
Total
THB
Continue Shopping